Γενική Συνέλευση ΣΑΓΕΣ - Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας

Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα, 29/06 στον αύλειο χώρου του δημαρχείου Θεσσαλονίκης η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΑΓΕΣ. Στη συνάντηση παρουσιάστηκε ο Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και έγινε αναλυτική συζήτηση για το πως μπορεί ο Σύλλογος να επεκτείνει με πρωτοβουλίες την εξωστρέφειά του.
Ανάμεσα στις προτάσεις που κατατέθηκαν στη Γ.Σ. περιλαμβάνονται η ηλεκτρονική επανέκδοση του «ΣΑΓΕΣ-Themen» και η ενίσχυση του site του ΣΑΓΕΣ (www.sages.gr). Επίσης έγινε συζήτηση για την καλύτερη συνεργασία με τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλους φορείς της πόλης, όπως το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.
Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την Έκθεση Πεπραγμένων, καθώς και τον Οικονομικό Απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ., ενώ το απάλλαξε από περαιτέρω ευθύνες. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, που θα έχει θητεία τριετή. Στην εκλογική διαδικασία ψήφισαν συνολικά 61 απόφοιτοι.
Το νέο ΔΣ του ΣΑΓΕΣ, που είναι εννεαμελές, αποτελείται από τους εξής αποφοίτους/τες κατά σειρά εκλογής:

Νίκος Οικονόμου ('81), Νανά Καντσά (’85), Γιολάντα Παπαθανασοπούλου (‘75), Δημήτρης Φινοκαλιώτης ('98), Εύα Ναούμ ('04), Γεράσιμος Βαλερής (’83), Μαρία Καλλιδοπούλου ('62), Αννα Γκλεγκλάκου ('82) και Ευριπίδης Κεχαγιάς (’96), ενώ αναπληρωματικά μέλη αναδείχτηκαν οι Χριστίνα Πρεφτίτση (‘04) Γιώργος Γεωργιάδης ('89) και Δήμητρα Καστέλλου (’00). Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Σπύρος Πέγκας (’86), Γιάννης Μεϊμαρίδης (’83) και Ντόρα Μαλαματάρη (‘83).

Καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ.!
 

Aνακοινώσεις