Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Ζωγραφικής 2017

Διαγωνισμός ζωγραφικής για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικης Ευχετήριας κάρτας!

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της χριστουγεννιάτικης κάρτας της Πρεσβείας με θέμα «Χριστουγεννιάτικα αγγελάκια»!

Η Πρεσβεία με χορηγό επικοινωνίας το «Αθηνόραμα», σας προσκαλεί να συμμετάσχετε για πέμπτη συνεχή χρονιά σε διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Η κάρτα που θα διακριθεί στο διαγωνισμό θα ταξιδέψει με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρει τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς. Επιπλέον ο νικητής θα ταξιδέψει για 5 ημέρες κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων στο μαγευτικό Βερολίνο.

Πώς θα πάρετε μέρος;

Ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Χριστουγεννιάτικα αγγελάκια». Το έργο θα πρέπει να σχεδιαστεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις).
  2. Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη.
  3. Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία) στην ηλεκτρονική διεύθυνση[email protected] μέχρι την Παρασκευή 01/12/2017 και ώρα 3 μ.μ.

Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο.

ΝΙΚΗΤΕΣ και ΒΡΑΒΕΙΑ

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τετάρτη 06/12/2017. Στη συνέχεια τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας καθώς και στις ιστοσελίδες www.athinoramatravel.gr και www.athinorama.gr.

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο  Βραβείο: Ένα 5ήμερο ταξίδι από 23 έως 27 Δεκεμβρίου 2017του/της νικητή/τριας με τον γονέα ή κηδεμόνα του/της στο Βερολίνο(περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Βερολίνο μετ’ επιστροφής, διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό στο Βερολίνο για 4 διανυκτερεύσεις, εκδρομή στο Πότσνταμ).

Βραβεία 2-6: Δωροεπιταγές αξίας 20 € από το βιβλιοπωλείο NOTOSPLUS στην Αθήνα. Ισχύoυν για αγορές από το κατάστημα ή το διαδικτυακό κατάστημα μέχρι τις 31/12/2017.

Βραβεία: 7-9: Σετ ζωγραφικής

Βραβεία: 10-13: Χριστουγεννιάτικα αγγελάκια

Βραβεία: 14-20: Ποδοσφαιρικές μπάλες ή ομπρέλες προσφορά τηςHaribo.

Βραβεία 7-20: Σετ ζωγραφικής

Aνακοινώσεις